Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

DE DAG VAN DE VORMSELVIERING

 DE DAG VAN DE VORMSELVIERING........KLIK HIER!

tlissewegenartje

LAATSTE REPETITIE

 Vrijdagavond(25 mei) ging de laatste repetitie door in de kerk waarbij Kris en Gigi de toekomstige vormelingen, de laatste richtlijnen meegaf zodat morgen op deze grote dag alles vlekkeloos zal verlopen. Bekijk enkele momentopnames en zie dat de kids er zin in hebben.......KLIK HIER!

tlissewegenartje

Afspraken & activiteiten

 Zondag 6 mei, zijn de vormelingen en hun tochtgenoten weer samen gekomen om er informatie te krijgen en werden er enkele belangrijke afspraken gemaakt rond de komende "Vormselviering" die stilaan dichter en dichter komt!

Klik op de foto om te vergroten!

 Daarna werden er een drietal activiteiten gedaan in een doorschuifsysteem:

- Een bloemstukje maken voor de mama's of oma's
- De vormselviering inhoudelijke vorm geven
- Op zoek naar God........?!

Enkele momentopnamen van deze morgen kun je bekijken door HIER TE KLIKKEN!

DE VORMELINGEN OP PAD....

Deze morgen(4/3) verzamelden onze toekomstige vormelingen en hun tochtgenoten al vroeg in onze kerk waar ze details kregen van Gigi om op pad te gaan en een bezoek te brengen bij enkele oudere Lisseweegse inwoners! 

De vormelingen gingen in verschillende groepjes uiteen en bezochten een gekozen persoon uit om er vragen te stellen en om een vergelijk te maken hoe het leven vroeger was in tegegenstelling tot vandaag, alsook hoe men de vorming destijds beleefde en kon vergelijken met nu....

tlissewegenartje

Daarna werden de verhalen van de verschillende groepen gehoord en kon men daaruit verschillende conclusies trekken....vroeger waren de communiefeesten heel wat soberder dan vandaag, maar nietemin was men er even blij en tevreden mee....

Aansluitend was er dan de eucharistieviering in de kerk die in het teken stond van "Broederlijk delen" 

tlissewegenartje

WORSHOPS EN VIERING LICHTMIS

 Zodag 5 februari kwam men weer samen terug voor de "Catehese van de weg" met een aantal worshops zoals: Een intervieuw afnemen, informatiegesprek over broederlijk delen en een leuke quiz over de bijbel. Nadien werd "Lichtmis" gevierd in de kerk samen met de dopelingen van2011.

Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten!

ONZE TOEKOMSTIGE VORMELINGEN

Klik op de foto om te vergroten!
Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten!

WERKEN ROND ADVENT

Vandaag 20 november konden onze toekomstig Vormelingen werken rond advent waarbij ze konden kiezen uit 3 thema's. Drie groepen waarbij de éérste groep een adventkrans zou maken, terwijl groep 2 een film kon bekijken over kinderen die in armoede leven in ons Vlaamse land en groep 3 de geschiedenis van onze kerk kon achterhalen door Dirk Aernoudt.

ENKELE MOMENTOPNAMES

Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten!

Naamopgave

 Vandaag zondag 16 oktober 2011 werd in de OLV kerk de namen opgegeven en tevens ingeschreven voor het  H.Vormsel van de kandidaat kinderen voor 2012.
De namen zullen vanaf vogende week  te zien zijn op perkamentpapier achteraan de kerk!

om te vergroten....klik op de foto om te vergroten....klik op de foto om te vergroten....klik op de foto om te vergroten....klik op de foto om te vergroten....klik op de foto om te vergroten....klik op de foto om te vergroten....klik op de foto

HET EERSTE KONTAKT

 

Vandaag(11 november 2011) ging het eerste kontakt door met een info-avond en een overzicht  voor het Heilig Vormsel van volgend jaar . Kris 'T'Seyen en Gigi Benedictus gaven tekst en uitleg wat er de komende maanden zoal op het programma staat tijdens de Vormselcatechese.

Klik op de foto om te vergroten!

 OPMERKINGEN:

 - Voor wie niet te Lissewege of Zwankendamme woont  en toch hier wil gevormd worden,  is de schriftelijke instemming vereist van de pastoor van uw parochie.

 - Mocht u nog kandidaat-vormelingen kennen die niet in Lissewege naar school gaan, gelieve dit aan ons door te geven. 

ONZE TOEKOMSTIGE VORMELINGEN

Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten!

NOG ENKELE FOTO'S.....

Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten! Klik op de foto om te vergroten!